TÜRKİYE’DE YAHUDİ DÜŞMANLIĞI VAR DİYENLERE TOKAT!

AK Parti’ye üye olan Musevi-Yahudi İşadamı Doğan KASADOLU kendisini tebrike gelen TBMM Başkanı Vekili Ayşenur BAHÇEKAPILI’yı AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat GÜNDAY’ı AK Parti Teşkilat Başkanı Nebile Muhsin’i ve beraberindeki heyeti evinde ağırladı. KASADOLU’nun davet ettiği dostlarıyla birlikte sıcak bir ev sohbeti yaşandı.

KASADOLU bugüne kadar tek başına ülkemiz için yapmakta olduğu hayırlı çalışmalarına daha da güçelenerek devam edeceğini ifade etti.

Özellikle yurt dışında Türkiye düşmanı lobilerin Türkiye’de Yahudi düşmanlığı yapıldığı şeklindeki propagandanın gerçek olmadığını kendisinin AK Parti üyesi olması ve bu anlamlı ziyaretin bu iftirayı çürüttüğünü belirtti.

Doğan KASADOLU’nun davete icabet eden bazı dostları; Avukat Rıfat SABAN,İstanbul Azerbaycan Kültür Evi Başkanı Hikmet ELP,İşkadını Rüzgar TÜRKOĞLU,Dr. Niso BENALKABES,İşadamları Silvyo BENBASAT,Aykut ERĞAN,Sami ABENHABİP,Alber TEREM,Yusuf İSHAKİ,Avukat Filiz KARADAN,Avukat Salih Necmi GÜVEN,manevi kızı Çiğdem KARDAĞ oldu.

,ev3

178a8132-f8eb-4f01-ba98-b67dddd63787

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir