Uluslararası İnsani Yardım Vakfı İHH, yardımsever kimliğiyle öne çıkan Musevi iş adamı- Araştırmacı, aktivist Doğan Kasadolu’ya dünyanın farklı noktalarındaki mazlumlara yapılan yardımlara katkı sağladığı için teşekkür beratı yolladı. Kasadolu, Filistin’deki yetimlerin eğitim ve bakım masraflarını üstlenmiş, bu çerçevede musevi kimliği nedeniyle çok konuşulmuş ve takdir görmüştü. Ayrıca dini bayramlarda da mazlum coğrafyalara yaptığı bağışlarla haberlere konu olmuştu.

“İYİLİK DERYASINDA BİR DAMLA OLALIM YETER”

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Kasadolu “Tabi çalışmalarını hep takdir ettiğim İHH ile bu güzelliklere ortak olmak benim için ayrı bir onur sebebi. İHH, dünyanın dört bir yanında hizmetler veren, ulaşılamayan coğrafyalara insanların elimizi uzatmasına vesile oluyor. Bu berat için ben de kendilerine teşekkür ediyorum. Burada önemli olan iyilik deryasında bir damla olmak. Bu bizim için yeterli” dedi.

 

2 YETİMİN BAKIM MASRAFLARI

Bilindiği gibi Kasadolu İHH’nın dünya çapındaki çalışmalarına destek olarak 2 filistinli yetime sponsor olmuştu. (isim, fotoğraf ve bazı bilgiler yetimlerin güvenliği gerekçesiyle gizlenmiştir)

KASADOLU’NUN MAZLUM COĞRAFYALAR İLE İLGİLİ TUTUM VE DURUŞUNU GÖSTEREN BİR GAZETE HABERİ;

6 Ağustos 2014 tarihli Akit Gazetesi’nden…

KASADOLU’NUN MAVİ MARMARA YÜRÜYÜŞÜNDEN GÖRÜNTÜLER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir