Fransa’daki terör saldırılarının ardından Siyonist yönetimin, Avrupa’daki Yahudilere İsrail’e dönme çağrısı yapması dikkat çekti. İsrail Başbakanı Netanyahu’nun bu çağrısını Vahdet’e değerlendiren Yahudi asıllı işadamı Doğan Kasadolu, dünyanın değişik yerlerinde yaşayan Yahudilere “Göç etmezseniz sizi öldürecekler mesajı veriliyor” dedi.

SİYONİST EKMEĞİNE YAĞ

Son olayların Siyonistlerin işine yaradığını kaydeden Doğan Kasadolu, “Bu eylemler İslam’a zarar veriyor ama Siyonistlerin ekmeğine yağ sürüyor. Bu olaylardan sonra İsrail yönetimi ellerini ovuşturuyor” dedi.

ŞARON DA AYNISINI YAPMIŞ! 

Kasadolu, Ariel Şaron döneminde de Fransa’da bir Yahudi mezarlığının taşlandığını, bunu fırsat bilen Şaron’un “Yahudiler İsrail’e gelsin” çağrısı yaptığını, bu çağrıya karşı çıkan Fransız Yahudilerinin Şaron’u protesto ettiğini hatırlattı. Netanyahu’nun da benzer çağrıda bulunmasının kabul edilemez olduğunun altını çizen Kasadolu, “Yahudilerin yaşadığı ülkelerde ayrımcılığı körüklüyorlar. Siyonistler kavga çıksın, Yahudiler İsrail’e göç etsin istiyor. İsrail yönetimi, ‘sizi öldürecekler, göç edin’ demek istiyor. Son derece yanlış” diye konuştu.

İSRAİL’İ KORKUTAN NÜFUS AZLIĞI

İsrail’in nüfus açığını Yahudi göçleriyle kapatmayı hedeflediğini belirten Kasadolu, “İsrail’de insan gücü eksikliği var. Bunu kapatmaya çalışıyorlar. Tüm teşviklere rağmen dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan Yahudiler İsrail’e gitmek istemiyor. Bana söylerlerse kesinlikle kabul etmem. Ben Türküm, bu ülke için askerlik yapmışım. İsrail’le ilgim yok” ifadelerini kullandı.

Vahdet / Erol Metin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir