Yeni Akit yazarı Nureddin Veren İşadamı Doğan Kasadolu’nun gündeme oturan açıklamasını köşesine taşıdı. İşte Veren’in köşesinden Mecliste açılan Ermeni tartışmasına ilişkin Doğan Kasadolu’nın sözleri;

“(…) Diğer taraftan Akit Gazetesi’nin pazar günü birinci sayfadan vermiş olduğu, Yahudi asıllı işadamı Doğan Kasadolu, Türkler soykırım yaptı diyen, HDP Milletvekili Garo Paylan’a tepki gösterdi. Türkler hiçbir dönemde soykırım yapmadı, bilakis Ermeniler soykırım yaptı diyerek, Yahudileri bu işe karıştırmak istemesi ile Yahudilere kasıtlı davrandığını açıkladı. 

Paylan hem bu milletin ekmeğini yiyor, hem de ekmek yediği kaba tükürüyor. Doğan, Paylan’ın çirkin iftiraları ile de, uluslararası lobi çetelerine hizmet etmeye çalıştığını söyledi. (Paylan da deve inadı var dedi.) 

Asıl katliamı Ermenilerin yaptığını açıkça ifade eden Doğan Kasadolu, bu hususta Ermeni cemaatine karşı, Yahudileri de bu işe karıştırmalarından dolayı, Yahudi cemaatinin tepki vermesini, Yahudi hahambaşılığından mesaj yayınlamalarını istedi. 

Şanlı ecdadımız Osmanlı’nın, bütün dünya milletlerine ve tebası içindeki gayrimüslimlere bile, ne kadar adaletli davrandığını, öncelikle kendi tarihimizden kesitler sunarak, doğru bilgilerle, yakın tarihimizi nesillerimize anlatmalıyız. “

17 Ocak 2017 – YENİ AKİT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir