Türkiye Yahudisi Araştırmacı Doğan Kasadolu Fransa’da İslam ve Müslümanları hedef alan skandal deklerasyonun akıl ve insanlık dışı olduğunu belirtti ve konuya ilişkin tarihten çarpıcı örnekler vererek söz konusu bildirinin maksadını deşifre etti. İşte Kasadolu’nun açıklamaları;

YAPILAN BU TOPRAKLARIN VE MİLYONLARIN KUTSALINA AÇIKTAN SALDIRIDIR

Söz konusu deklerasyonu bir defa ben insanlık ve medeniyet dışı bir hamle olarak görüyorum ve maksatlı bir saldırı olarak nitelendiriyorum. Bir defa İslam insanlığın eliyle hazırladığı bir din değildir. Son semavi dindir ve gökten inmiştir. Durum bu olunca Yapılan da açıkça insanların kutsalına saldırmaktır. Bu toprakların, bizim, hepimizin kutsalına saldırmaktır.

HİTLER BU KADAR YAHUDİYİ İSLAM ADINA MI KATLETTİ?

Tarihleri sömürü ve katliam ile dolu olanlar kağıt parçalarına karaladıkları sözde deklerasyonlarla İslam’ı karalamadan evvel şöyle bir yakın ve uzak tarihi kurcalasalar, saldırılarında başarılı olamayacakları gibi komik duruma düşeceklerini de görürler. Acaba Hitler bu kadar Yahudiyi katlederken İslam’dan mı aldı referansını? Ya da bunu İslam adına mı yaptı?

Hepsinden öte Yahudi katliamları sadece Hitler’in işi miydi?

FRANSA YAHUDİ KATLİAMININ BAŞ ORTAĞIDIR!

Bu katliamları tüm Hristiyan dünyası yapmıştır. Başta da Fransa bunun ortağıdır. Vagonlarca Yahudiyi ihbar sistemi ile Gestapo’ya teslim etmiştir.

GÖK KUBBE BAŞLARINA YIKILIVERİR!

Onun için ben bir Türkiye Yahudisi olarak diyorum ki; kutsallarımıza saldırmadan önce kendi terör desteklerine, Katliam ortaklıklarına ve insanlık dışı utanç dosyalarına bakmaları gerekir.  Kutsallarımızla uğraşmasınlar, Sonra gök kubbe başlarına yıkılıverir!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir