Son.TV’den Canberk ÖZBUĞUTU’nun Haberi

Şişli Terakki Lisesi geleneksel mezunlar günü coşkuyla kutlandı. Ayrıca törende bir yeniliği de imza atıldı.
Her sütunundan tarih akan İstanbul Şişli Terekki Lisesi’nde gelenekselleşmiş mezunlar günü etkinliğini büyük bir eğlenceyle gerçekleştirildi. Her yıl nisan ayının ilk haftası düzenlenen törende bu yıl bir yenilik yaşandı. Normal şartlarda 40 yıl önceki mezunlara plaket verilirken bu yıl aralarında Musevi asıllı İşadamı Doğan Kasadolu’nun da bulunduğu okulun 50 yıl önceki mezunlarına da plaket takdim edildi. Törene katılan mezunlar hem hasret giderdi hem de eski günleri yad ettiler. Birbirinde güzel anların yaşandığı törende 1963-64 eğitim öğretim yılı mezunu olan Doğan Kasadolu ve sınıf arkadaşlarının o dönemki fotoğrafları perdeye yansıtıldı.

HALA DİMDİKLER

50 yıl önceki mezunların sahnede duruşları ve bir hayli zinde görüntüleri törene katılan diğer konuklar tarafından gıptayla takip edildi.

KEYİFLİ DAKİKALAR

Grubun iki önemli ismi Metin Manisalıoğlu ve Osman Okkan eski sınıf arkadaşlarıyla birlikte tam kadro olarak sahnede objektiflere poz verdi. O dönemin mezunlarından olan Doğan Kasadolu’nun ise keyifli hali gözlerden kaçmadı. Tören çeşitli sahne oyunlarıyla ve talaş böreği ikramıyla sonlandırıldı.

‘SIK SIK GÖRÜŞÜYORUZ’

Tören sonunda 50.yıl mezunu Doğan Kasadolu SON.TV muhabirine verdiği özel demeçte, gruplarının bu süre zarfında hiç kopmadıklarını ve sık sık bir araya geldiklerini söyledi.

İŞTE ETKİNLİĞE KATILAN 50.YIL MEZUNLARININ TAM LİSTESİ

94201410280310799790_3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir