“Adalet, mensubiyete değil hakkaniyete bakmalı…”

Doğan Kasadolu…

SÖZCÜ yazarı Serpil Yılmaz “Yargıda Yahudi düşmanlığı yapan bir çete mi var?” başlığıyla kaleme aldığı yazısında Türk Yargısında uç noktalarda ayrışmayı tetikleyen ve bundan beslenen bir grubun varlığına ilişkin ciddi emarelerin olduğuna dair verileri derledi. Ve devletin kurumlarını da hem ulusal hem de uluslararası arenada zor durumda bırakan bu tablonun acı yönünü anlatan Doğan Kasadolu’nun tespit ve görüşlerine yer verdi.


YILMAZ’IN YAZISININ TAMAMI İÇİN BURAYA TIKLAYIN


Tam da bu noktada aynı çevrelerin kendi emelleri ışığında açıklamalarının bir algı operasyonunun malzemesi yapılması istendiğini belirten Kasadolu şahsi twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayarak bu değerlendirmelerin herhangi bir kurumu ya da toptan devleti değil belli toplumun huzur ve barışını hedef alan belli mahfilleri işaret ettiğini belirten bir not paylaştı.

Kasadolu notunda açıklamalarının aynı şekilde bir kurum ya da topluluk adına değil şahsi tecrübeleri ve tespitlerini ihtiva ettiğini, birçok farklı dinamiğin oluşturduğu toplum refahını ve adalet duygusunun sarsılmasına karşı yapıldığını ifade etti.

KASADOLU’NUN TWEETLERİ:

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir