Doğan Kasadolu kör olmaktan nasıl kurtuldu?

Sinsi bir şekilde ilerleyen ve ani körlüğe neden olan Glokom rahatsızlığına karşı ders niteliğinde bir süreç yaşadığını ifade eden Kasadolu hem hastalıkla ilgili bilgilendirme yaptı hem de bu süreçte kendisine teşhis, destek ve tedavileriyle destek olan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sinsi bir şekilde ilerleyen ve ani körlüğe neden olan Glokom rahatsızlığına vurgu yapana Kasadolu şu ifadeleri kullandı:

Uzun bir süre mücadele ettiğim glokom hastalığına karşı erken teşhis ve doğru tedavi süreciyle veda ettim.

PROF. DR. BELGİN İZGİ…

Glökom sinsi seyreden, teşhiste ve tedavide aksama olursa ani körlüğe neden olabilecek bir hastalık. Beş seneden bu yana glokom felaketiyle yaptığımız etkin mücadelede hastalığımı erken teşhis eden ve tedavimi aksatmadan özenle takip ederek hayat mücadeleme sağlıklı bir şekilde devam etmemi sağlayan Prof. Dr. sayın Belgin İzgi’ye ve ekip hemşirelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

MERİ İSTROTİ…

Yine bu süreçte desteklerini esirgemeyen LİV Hospital Grup Koordinatörü sayın Meri İstroti’nin de teşekkürlerimi kabul buyurmasını rica ederim.

PROF. DR. TUĞRUL ALTAN…

Bu arada bu hastalıktan muzdarip olduğumu öğrenmem tamamen göz doktorumun üstün bilgisi ve teşhisi sayesinde olmuştur. O nedenle hastalığımı ilk teşhis eden Sn. Prof. Dr. Tuğrul Altan’a da teşekkürlerimi sunuyorum.

SON SÖZ…

Yüksek bilgi birikimli doktor ve sağlık personellerimize şükranlarımı sunarken toplumumuza da periyodik olarak glokom kontrollerini yaptırmalarını ısrarla tavsiye ederim